MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

Referenciák

Megvalósított rendszereink a naponta keletkező, heterogén iratok, nyomtatványok elektronikus feldolgozását végzik, szervesen csatlakozva vállalati ERP, DMS rendszerekhez. Rendszereink a gazdasági élet meghatározó szektoraiban, a kisebb teljesítményű megoldásoktól egészen Magyarország legnagyobb napi papíralapú feldolgozást támogató rendszeréig terjednek.
 
eWay alapú megoldásaink az ország legfejlettebb e-számla feldolgozó rendszereit biztosítják a telekommunikációs és banki szektorok számára.
 
 Szektor Referencia helyek száma
Kialakított rendszerek száma Licencek száma
Bank 5 5 39
Távközlés 4 7 17
Államigazgatás 3 8 14
Ipar 4 4 22
Közlekedés 2 2 2
Biztosítás 2 1 2
Vendéglátóipar 1 1 1
Összesen 20 28 97
 
A kialakított rendszerek feldolgozó kapacitása több mint 4,5 millió oldal havonta.
 
E-számla feldolgozó rendszereink az eWay Systems termékét alkalmazzák. Segítségével a beérkező elektronikus számlák fogadását, kibontását, a szállító azonosítását, hitelesség ellenőrzését, adatkinyerését és adatellenőrzését, valamint könyvelésre kész formában történő letárolását 100%-ban automatizálva, felhasználói beavatkozástól mentesen valósítottuk meg.
 
Imaging rendszereinkben a Kofax portfólió komponenseinek széles választékát felhasználtuk fel — szkennelő, OCR-, ICR-, OMR-, vonalkód-felismerés, elosztott, több telephelyes (KCNS, WVS) technológiák, különböző standard és egyedi tárolási kapcsolatok (ERP, DMS, adatbázisok) —, hogy optimális, alacsony TCO-jú megoldásokat szállíthassunk.
 
eWay alapú e-számla feldolgozó rendszereink jellemzői
  • 100%-ban felhasználói beavatkozástól mentes feldolgozás (csak a hibakezelés manuális).
  • Tetszőleges szállító saját számlaformátumának kezelése.
  • Tetszőleges e-számlaelőállító-rendszer számláinak kezelése.
  • Tetszőleges fájl- és aláírás-formátum kezelése, ellenőrzése.
  • Nagy volumenű adatfeldolgozás.
Kofax Capture alapú rendszereink jellemzői
  • Vegyes kép- és papírminőségű, változó méretű, eltérő dokumentumtípusok központosított, vagy elosztott szkennelése.
  • Kézzel, géppel kitöltött adatlapok feldolgozása karakterfelismerő technológia segítségével. Legjelentősebb megoldás a Diákhitel igénylőlapok feldolgozása. Magyarországon ez a legkomplexebb kialakított rendszer nyomtatványok karakterfelismerési technológiával támogatott feldolgozására adatbázis támogatás felhasználása nélkül.
  • Nagy volumenű, heterogén rendszerekből nyomtatott dokumentumok feldolgozása vegyes imaging technológiák alkalmazásával, adatbázis támogatással. A dokumentumok automatizált osztályozása típusonként és automatizált irányítása a dokumentumhoz kapcsolódó feldolgozási folyamatba. Megoldásunk Magyarország legnagyobb napi papíralapú feldolgozást támogató rendszere.
  • Megvalósításaink során több DMS, ERP rendszerhez, adatbázishoz és egyedi rendszerekhez kapcsolódott feldolgozó rendszerünk: pl.: Documentum, FileNet, LiveLink, IXOS, SAP, IBM Content Manager, Microsoft SharePoint, Oracle, MS SQL, stb.
Az új technológiák és a megvalósított papíralapú feldolgozási és archiválási folyamatok lehetővé tették a megrendelők számára a munkafolyamatok racionalizálását, csökkentették az emberi munkaerőt és biztosították az ISO 9001:2000-nek megfelelő zárt, minősíthető feldolgozást.
 
A tipikus projekt átfutási idő a legnagyobb rendszereinknél is 1-4 hónap, amelyet jó szervezéssel, előkészítéssel és együttműködéssel a korszerű, de már kiforrott eszközöknek, valamint több éves gyakorlati tapasztalatunknak köszönhetően érünk el.
DocSoft
Kikelet utca 33.
Budapest, 1125