MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

Cégismertető

A DocSoft Számítástechnikát 1996-ban alapították irodai munkafolyamatokat támogató dokumentum feldolgozó rendszerek megvalósítására. Alapító tulajdonosai az SZKI volt munkatársai a dokumentum-menedzsment, képfeldolgozó- és archiváló rendszerek területén jelentős múlttal és sikerekkel bírnak.
 
A DocSoft az Imaging alapú, Workflow és Content Management rendszerek számára piacvezető képfeldolgozó eszközök és alkalmazások szállítója. Cégünk a dokumentum és adatfeldolgozó piacra specializálódott. Célunk hatékony rendszerek kialakítása minden olyan szervezetnek, ahol nagy mennyiségű papír alapú dokumentum gazdaságos, megbízható, biztonságos feldolgozását és az elektronikus üzleti folyamatba illesztését kell megoldani.
 
A termékeket komplex szakmai szolgáltatásainkkal ajánljuk partnereink figyelmébe. A szolgáltatásainkba beleértjük az ügyfelek döntéshozatalához elengedhetetlenül szükséges tanácsadást. Projektjeinkben teljes körű szolgáltatást ajánlunk az igényfelméréstől a hardver/szoftver szállításon és rendszer-implementáción át az oktatásig, valamint az igényeknek megfelelő support biztosításáig.
 
A DocSoft tevékenységi körének célja az ipari és nagyvállalati adatfeldolgozó környezetben használt magas színvonalú, a világpiacon már elterjedt vagy terjedőben lévő kész alkalmazói rendszerek, technológiák adaptálása és forgalmazása.
 
A DocSoft az imaging technológia területén 1999. óta a Kofax Image Products hivatalos magyarországi partnere (Kofax Certified Solution Provider) és Kofax Capture valamint Kofax Transformation Modules alapú termékeinek kiemelt integrátora.
 
Cégünk 2011. óta az eWay Systems partnereként kínálja hazai és nemzetközi ügyfeleink részére az eWay elektronikus adatfeldolgozó és -ellenőrző platformot, amely lehetővé teszi e-számlák és tetszőleges e-dokumentumok feldolgozásának 100%-os automatizálását.
 
2012-ben nagy tömegű dokumentum-feldolgozáshoz kapcsolódó kriptográfiai szolgáltatásokkal bővítettük portfoliónkat. PDF Signer platformunkkal nagy mennyiségben állíthatunk elő és hitelesíthetünk elektronikus dokumentumokat, valamint az országban egyedüliként biztosítunk zárt beviteli folyamat részét képező, a legszigorúbb hazai és EU jogértelmezésnek megfelelő hitelesített másolatkészítést papíralapú iratokról, bizonylatokról.
 
 
Az általunk megvalósított és bevezetett ipari adatfeldolgozó, imaging és archiváló rendszerek a hazai gazdasági élet számos területén - telekommunikáció, banki szektor, államigazgatás, szolgáltatás, ipar, oktatás - működnek.
 
A DocSoft több kitüntető címet mondhat magáénak. Talán mind közül a legkiemelkedőbb fontosságúak nemzetközi fórumon átadott elismerések:
  • a Kofax menedzsmentje a Special Achievement Central/Eastern Europe címmel tüntette ki a cégünket, melyet nemzetközi szinten is kiemelkedő megvalósításainkért vehettünk át.
  • 6-szoros Kofax Gold Partner Award. Ezt a címet a DocSoft a régióban elsőként érte el.
 
DocSoft
Október huszonharmadika utca 8-10.
Budapest, 1117