MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

Rendszerkialakítás

Termékeinket és megoldásainkat minden esetben üzemeltetésre és önálló működésre kész állapotban adjuk át partnereinknek. Projektjeink során a folyamatos együttműködés eredményeként előálló megoldásaink minden esetben felülmúlják megrendelőink elvárásait. Ezt referenciáink is tanúsítják!

Felmérés és tervezés

Legyen szó akár elektronikus számlafogadási tanácsadásról, akár rendszer-kialakításról vagy auditálásról, munkáinkat mindig az aktuális állapotok felmérésével kezdjük. Munkatársaink Önökkel közösen feltérképezik a meglévő folyamatokat, elvárásokat, különös tekintettel a kivételkezelésre és elágazásokra. Ez a felmérés szolgál később a megvalósítási dokumentáció, a rendszerterv alapjául.
 
Dokumentum-feldolgozási projektjeink során a Megrendelő kulcsfelhasználóival és informatikai szakembereivel folytatott megbeszélések alapján a pontosítjuk a feladatot, a funkcionális specifikációt és az interfész kapcsolatokat. A feladatok pontos ismeretében részletes ütemtervet készítünk.

Rendszer-kialakítás és integráció

Ahhoz, hogy a választott megoldás hatékonyan, zökkenőmentesen üzemeljen, nem csak az üzleti folyamatba, de az informatikai környezetbe is integrálni szükséges. E-számla fogadásnál a folyamatok gördülékenysége érdekében különösen fontos a robusztus integráció és az IT biztonsági követelményeknek való megfelelés.
 
Munkatársaink 15 évnyi nagyvállalati dokumentum-feldolgozó rendszerek kialakításában szerzett tapasztalattal a hátuk mögött tökéletesen ismerik a legkomolyabb nagyvállalati elvárásokat és az egyes iparágak speciális követelményeit.
 
Rendszereink integrációja során certifikált interfészeket alkalmazunk, de egyes esetekben elengedhetetlen egyedi megoldások, kommunikációs interfészek fejlesztése. Munkatársaink az évek során több mint 200 interfészt helyeztek üzembe, az egyszerű adatbázis kapcsolattól a mainframe-eken futó rendszerekkel való közvetlen kapcsolódásig. Átadott rendszereink tökéletesen integrálódnak vállalatának infrastruktúrájába.

Tesztelés

Mivel megoldásaink dobozos termékekre épülnek, így az egyes rendszerek kialakításánál a tesztelésre fordított idő jelentősen csökkenthető. Ugyanakkor mivel minden megoldásunk egyedi, és a 100%-os hatékonyság érdekében maximálisan testre szabott, ezért a kialakított rendszert vállalatának teszt infrastruktúrájában teszteljük, majd időt biztosítunk a felhasználói tesztekre is.

Dokumentálás, oktatás és támogatás

Számla- és dokumentum-feldolgozó rendszereinkhez felhasználói és üzemeltetői kézikönyvet biztosítunk, mely képernyőképeken keresztül mutatja be az egyes folyamatok és folyamatágak működését. Az üzemeltető és felhasználói személyzet többnyelvű oktatását is vállaljuk.
 
Mind dokumentációink, mind oktatásaink a vállalatánál megvalósított konkrét rendszert mutatják be, így garantálva, hogy a felhasználók azonnal otthonosan érezzék magukat az új rendszerben.
 
Megoldásaink az éles indulás első napjától kezdve önállóan, gyártói vagy szállítói támogatás nélkül üzemeltethetők. Megoldásaink így nem igénylik az éles induláskori támogatást, de igény esetén szakértő személyzetünk természetesen vállalata rendelkezésére áll.
DocSoft
Kikelet utca 33.
Budapest, 1125