MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

Tanácsadás és audit

Elektronikus számlákat vagy dokumentumokat kíván fogadni és feldolgozni? Papíralapú iratait szeretné elektronikusan, hosszú távon megőrizni? Ismeri a technológiai lehetőségeket és jogszabályi követelményeket? Ha nem, mi segítünk!

Tanácsadás a beruházás előtt

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink szakmailag megalapozott döntéseket hozzanak. Ehhez elengedhetetlen a hazai — és vállalattól függően a nemzetközi — jogi környezet ismerete. Mielőtt elindítaná beruházását, kérje ingyenes termékbemutatónkat, melynek során olyan követelményekre is megoldást kínálunk, melyek fölött sokan elsiklanak.
 
Megismertetjük vállalatát az elektronikus számlázással, papíralapú- és elektronikus számlafeldolgozással, dokumentum-feldolgozással és tárolással kapcsolatos jogi környezettel, valamint a felügyeleti szervek ellenőrzési eljárásaival, gyakorlatával. Bemutatjuk az elérhető legmagasabb fokú automatizmust és csúcstechnológiát képviselő megoldásainkat, melyeket saját vállalati folyamatába illeszkedve prezentálunk.

Tanácsadás a beruházás után

Amennyiben a DocSoft megoldásait választotta számla- vagy dokumentum-feldolgozó platformnak, készséggel ajánljuk fel folyamatos képzésünket, melynek során első kézből tájékoztatjuk a jogi és technológiai változásokról, fejlesztésekről. Oktatásaink workshop jellegűek, melybe vállalata minden érintett részlege bekapcsolódhat.

Rendszer felülvizsgálat

Modernizálná meglévő folyamatait? Több szakértővel is megvizsgáltatná rendszerét? Ebben is segíthetünk!
 
Feltérképezzük jelenlegi üzleti folyamatait és rendszereit, megvizsgáljuk, megfelelnek-e a hatályos jogszabályoknak, és mennyire elégítik ki vállalatának igényeit. 17 évnyi folyamatszervezési tapasztalattal a hátunk mögött nagyvállalati BPR projektekhez nyújtunk szakmai támogatást.
 
Referenciáink közt szerepelnek az ország és a régió leghatékonyabb nagy volumenű dokumentum-feldolgozó rendszerei. Erről személyesen is meggyőződhet referencia-látogatás keretében, melynek során ügyfeleink saját, éles rendszereiken mutatják be megoldásaink képességét.
DocSoft
Kikelet utca 33.
Budapest, 1125