MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

E-számla fogadás, feldolgozás, ellenőrzés

Paradigmaváltás az e-számla befogadásban

eWay alapú megoldásaink nem csupán automatizálják, hanem 100%-ban automatikusan végzik el az összes elektronikus számlafogadással kapcsolatos műveletet. Megoldásunk lehetővé teszi közepes- és nagyvállalati partnereink számára, hogy AP folyamataikat jelentősen gyorsítsák és azonnal kimutatható költségcsökkenést érjenek el.

Több mint e-számla befogadás

Az e-számlák befogadása sokkal több automatizálási lehetőséget rejt magbában, mint a postabontás, digitalizálás és irattározás elhagyását.
Az eWay segítségével az elektronikus számlák adatfeldolgozása, adatellenőrzése, jogszabályi megfelelőségének ellenőrzése, technológiai validálása teljesen automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül valósul meg. A számlaállományok azonnal a könyvelési rendszerbe kerülnek, akár könyvelésre kész, ellenőrzött adatokkal kiegészítve.

100%-os automatizálás

A számla beérkezésétől kezdve a könyvelési rendszerben történő megjelenítésig nincs manuális beavatkozás.

Multinacionális, többvállalatos környezet

Az eWay által biztosított 100%-os automatizmus olyan környezetben mutatja igazán előnyét, ahol egy vállalatcsoport vagy több vállalat e-számla befogadási igényeit kell egyetlen rendszerrel kiszolgálni (pl. szolgáltatóközpontban). Ilyen rendszereknek meg kell tudni birkózni a legkülönfélébb országokból származó, az adott ország jogszabályi sajátosságainak megfelelő számlákkal. Az eWay segítségével olyan komplex feladatok is gyorsan leképezhetők, melyek addig nehézkesen vagy csupán hosszas fejlesztés árán voltak megoldhatók.
DocSoft
Kikelet utca 33.
Budapest, 1125