MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

Kofax platform: high-end papírdokumentum feldolgozó rendszer

A vállalati ügyvitelben a dokumentumok jelentik az üzleti folyamatok alapját, az adatok forrását és a vállalatok, személyek közti kommunikáció egyik csatornáját. A dokumentumok számos formában állhatnak rendelkezésre: papíron, formanyomtatványban, e-mail-ben, elektronikus dokumentumokként és még vagy tucatnyi egyéb formátumban. Irattárakban, archívumokban, hálózati szervereken tárolják őket vagy egy távoli irodában dolgoznak vele.
 
Három tulajdonság azonban mindben közös:
  • a vállalat működéséhez nélkülözhetetlen információt tartalmaznak;
  • nehéz megkeresni és még nehezebb megosztani őket;
  • több anyagi erőforrást igényelnek, mint általában gondolnánk.
A Kofax Capture platform ezen három problémára kínál megoldást. Automatizálja a dokumentumokból, formanyomtatványokból történő információ kinyerését - legyen szó bármilyen formátumról - és ellenőrzött, kereshető adatokat szolgáltat az üzleti alkalmazások számára. A rendszer hatékonysága a csökkenő feldolgozási költségekben, a gyorsuló üzleti folyamatokban és az információhoz való gyorsabb hozzáférésben nyilvánul meg.
 
Kofax Capture workflow
 
A Kofax Capture a legelterjedtebb vállalati információ-beviteli platform. Kofax Capture alkalmazásával megvalósítható az egységes, integrált, egész vállalatot átfogó információ-beviteli rendszer, amely összegyűjti a papír dokumentumokat, formanyomtatványokat, elektronikus dokumentumokat, átalakítja azokat hatékonyan kereshető információvá, majd továbbítja az üzleti alkalmazások, adatbázisok felé.
 
A Kofax Capture platform moduláris felépítésének, skálázhatóságának köszönhetően egyaránt alkalmas kis, közepes és nagyvállalati igények kiszolgálására. A beviteli oldalon az iparágban egyedülállóan széles spektrumú szkennertámogatás, a kimeneti oldalon a nagyszámú, Kofax által minősített interfész biztosítja, hogy bármilyen dokumentum-szkennert és vállalati dokumentum/tartalom-kezelő rendszert, workflow-alkalmazást, adatbázist kiszolgálhasson egyetlen megoldással. A szkenner- és back-end alkalmazástól független architektúra nagyfokú nyitottságot biztosít a jövőbeni rendszerek, megoldások illesztéséhez.
 
A platform alapját képező Kofax Capture alaprendszer az alábbi, gyártó és DocSoft által fejlesztett modulokkal bővíthető az EMEA régióban:
  • Kofax Capture Network Server a több telephelyes rendszerek egyetlen, központosított Kofax Capture infrastruktúrába csatolásához.
  • Kofax Transformation Modules számlafeldolgozás, bejövő levelezés karakterfelismeréssel támogatott automatizálásához.
  • Kofax Front Office Server a multifunkciós eszközök (MFP) közvetlen Kofax Capture architektúrába történő integrálására.
  • Kofax Mobile Capture dokumentumok beolvasására, adatbeviteli workflow indítására mobiltelefon vagy tablet segítségével.
  • PDF Signer .NET az egyetlen, hatályos jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő, tömeges hiteles elektronikus másolatkészítésre alkalmas megoldás.
A Kofax és a DocSoft folyamatosan új, high-end technológiákat épít be a Kofax Capture platformba, melyek mindegyike a dokumentum-feldolgozás egy-egy speciális területét célozza, ily módon a jövőben új alrendszerekkel bővítve a lehetséges megoldások körét.
DocSoft
Kikelet utca 33.
Budapest, 1125