MAGYARORSZÁG
vezető imaging-megoldás
SZÁLLÍTÓJA
E-számla befogadás
Díjak, kitüntetések
Számla-feldolgozás
English

PDF Streamer: e-dokumentum előállítás és hitelesítés

Vállalatok világszerte keresik a dokumentumalapú folyamatok automatizálási lehetőségeit. Ezen törekvések egyik feltétele, hogy képesek legyenek jogilag hiteles elektronikus dokumentumok előállítására. A dokumentumok előállításához szükséges adatok tetszőleges rendszerből érkezhetnek. Ezen iratokat szabványosítva célszerű kezelni, mind külalak, fájlformátum, alkalmazott technológia tekintetében, mind pedig az üzleti partnerek felé történő továbbításban.
 
A PDF Streamer segítségével olyan on-premise szolgáltatással bővíthetjük vállalatunk infrastruktúráját, amely az összes rendszerünk számára lehetővé teszi hiteles elektronikus dokumentumok – számlák, megrendelők, fuvarlevelek, szakhatósági jelentések, stb. – automatikus elkészítését. A dokumentumok előállítása centralizáltan történik, egységes vállalati arculatot és könnyű karbantarthatóságot biztosítva.
 
Az eddig tömegesen papíron előállított dokumentumok a PDF Streamerrel tisztán elektronikus úton készülnek és digitális formában kerülnek továbbításra, tárolásra. A folyamatban sehol nem keletkezik papír. A több napig tartó dokumentum-alapú ügymenet jelentősen felgyorsul: a műveletek napok helyett percek alatt lefutnak. Egyetlen gombnyomással lehet dokumentumokat készíteni, csatolmányokat hozzáfűzni, majd hiteles elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátni. Szervezeti aláíráshoz többé nincs szükség papírok kinyomtatására: a PDF Streamer biztosítja a hitelességet és a jogi megfelelőséget.
 
Az elektronikus számlakibocsájtás a vállalatok elsőszámú választása a dokumentum-automatizálás terén. Bár a helyesen implementált e-számlázás egyszerűnek tűnik, számos buktató nehezíti a megoldást. Elegendő csupán a számtalan lehetséges fájlformátumra gondolni, vagy a folyamatosan változó jogi követelményekre (különösen külföldi partnerek esetén), esetleg a folyamatos technológiai fejlődést figyelembe venni.
 
A PDF Streamer megoldást kínál a hiteles e-dokumentumkészítési problémákra, átvéve az egyes vállalati rendszerektől az irat előállítását, a csatolmányok kezelését, elektronikus aláírást, minősített időbélyegzést és az e-mailben történő elküldést.

Adatközpontúság: dokumentumok készítése üzleti adatokból

Dokumentumok előállíthatók nyers üzleti adatokból, vagy a már meglévő iratok további feldolgozása is lehetséges. A PDF Streamer tetszőleges szakrendszer tudását kibővíti dokumentum-előállítási, hitelesítési és küldési képességgel. A dokumentumok sablonok alapján készülnek, melyeket alapvető Microsoft Word ismeretek birtokában bárki megszerkeszthet.

Fejlett kriptográfia:digitálisan aláírt és időbélyegzett dokumentumok

Nem kell szakértőnek lenni digitális aláírási technológiákban. A PDF Streamer biztosítja, hogy minden egyes aláírt és időbélyegzett dokumentum megfelel bármely ország legszigorúbb jogszabályi követelményeinek. Az előállított dokumentumok hitelessége internetkapcsolat nélkül, akár száz év múlva is ellenőrizhető.

Egyszerű integráció: szabványos interfész minden rendszerhez

A PDF Streamer a széles körben elterjedt web service szabványokat alkalmazza a keresztplatformos kompatibilitás érdekében. Tetszőleges web service-képes rendszer használhatja a PDF Streamer megoldás által biztosított dokumentum-előállító és hitelesítő szolgáltatásokat.

Gyors megtérülés: azonnali, mérhető megtakarítások

A papírfolyamatok elektronikus csatornákba terelésének nyilvánvaló előnyei vannak: nincs többé nyomtatás, postázás, kézi aláírás és pecsételés, amely a költségek csökkenésén felül a folyamatok sebességét is jól mérhetően gyorsítja. A teljes beruházás megtérülése hónapokban mérhető.
 
 
 
DocSoft
Október huszonharmadika utca 8-10.
Budapest, 1117